ISPOVIJEST: “Svekar poludi kad vidi da ne nosim grudnjak…”

ISPOVIJEST: “Svekar poludi kad vidi da ne nosim grudnjak…”

Nije mi udoban grudnjak, ne volim ga i zato ga nikada ne nosim.

Ni preko zime ni preko ljeta ga nemam na sebi i iskreno ne zanima me da li mi se sve vidi ispod.

Malo sam se ugojila od trudnoće i grudi su mi postale velike, moja svekrva mi često prebacuje što ne nosim grudnjak, a moj svekar me gleda kao neki tinejdžer.

Jaka stvar i da se vide, svi ih mi imamo, a to što su one na ženskom tijelu  istaknute mnogo više nego kod muškaraca nije moja stvar.

Ja se oblačim onako kako se osjećam ugodnije, a ne kako bi napalila neke osobe.

 

BONUS ISPOVIJESt:

 

Svekrva me ošamarila odmah prvo jutro nakon što sam se udala za njenog sina. Bile smo same i rekla mi je “čisto da se zna go je glavni u kući”… Ni mužu nisam govorila o tome, imala sam 19 godina i nisam znala šta da radim.

Od tada, od tog prvog dana svaki dan mi je bio pakao. Dvije godine muke, patnje i suza, a juče sam dotakla samo dno.

U šestom mjesecu trudnoće sam i bila sam kod mojih roditelja dva dana. Moji roditelji žive u drugom gradu, 150 km daleko i jednostavno zbog toga uvijek moram jednu noć kod njih noćiti. Nije prvi puta, ali juče kada sam se vratila moj muž me odma na ulaznim vratima ošamario i rekao da idem kod mog ljubavnika zauvijek i da se više ne vraćam.

Mnogo me to zaboljelo bio je to šamar i par riječi, a zatim mi je rekla kako možda ni dijete u stomaku nije njegovo.. To me zaista povrijedilo..

Zalupio mi je vrata od stana i ostavio me na hodniku. Cijeli dan sam provela na klupi ispred zgrade i nekada pred veče me pozvao da uđem, ali mi zaprijetio da više nikada ne smijem prenoćiti nigdje drugo. Baš mi se ogadio, htjela sam ga istog momenta ostaviti, ali trudna sam… moram nastaviti dalje pa dokle dođemo, a zbog moje svekrve sigurno nećemo daleko… na žalost, jer znam da i on mene voli i da mi nikada to ne bi uradio što mi je juče uradio da ga nije svekrva nagovorila i ko zna čime napunila glavu.”

admin2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *