Ove kuće za 2 dana stižu na vašu adresu, koštaju manje od 3000 eura i izgledaju fenomenalno: Svijet poludio za njima, ne treba vam ni dozvola!

Ove kuće za 2 dana stižu na vašu adresu, koštaju manje od 3000 eura i izgledaju fenomenalno: Svijet poludio za njima, ne treba vam ni dozvola!

Amazon ima male kuće u ponudi koje se veoma brzo grade, njihova jako pristupačna cijena je razlog zašto je to postalo hit u jako kratkom vremenskom roku, dok nekretnine rastu nevjerovatnom brzinom.

Upravo zato što su vrlo pristupačne, jednostavne i brze za instaliranje, trend izgradnje ovih domova nije prihvaćen samo u SAD-u, već i šire. Trenutno Amazon ima desetak različitih modela od 10 do 40 četvornih metara. Iako mala, ova svojstva koja se brzo instaliraju imaju apsolutno sve – kupaonicu, kuhinju, čak i spavaću sobu i dnevni boravak, dok je spavaća soba obično u potkrovlju.

Veliki broj ovih kuća dolazi i pored terase, pored klasične opreme. Osim što se brzo montiraju, oni se prodaju i po vrlo pristupačnoj cijeni, počevši od 15 000 dolara, što bi trebalo izdvojiti za najjednostavnije.

Ukoliko su vam te kuće premale Amazon ih ima više od 500 četvornih metara, i naravno, prodaju se po nižoj cijeni od manjeg stana u dolini Sicilije. Tvrtka koja nudi ove domove putem Amazonove platforme je britanska Levilla, koja navodi da su domovi dovoljno veliki da mogu funkcionirati kao uredi, rezidencije, vikendice i mogu se čak sastaviti kako bi služili kao uredski prostor.

admin2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *